Ciulama de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe si aripioare de pui
  • usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • faina
  • unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune la fiert puiul impreuna cu morcovii, telina si putina sare. Cand este carnea fiarta se scoate separat.

Intr-o cratita de pune la incins untul peste care se adauga usturoiul taiat marunt.

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu zeama in care a fiert puiul turnandu-se peste untul cu usturoi. Se mai adauga zeama daca este nevoie. (Nu am scris cantitati la sosul de ciulama pentru ca fiecare face mai mult sau mai putin).

Cand e fiert sosul se adauga carnea si se lasa sa mai dea cateva clocote, potrivindu-se si de sare.

E ideala cu mamaliga.

TIPS-URI

1

nu caliti foate tare usturoiul pentru ca devine amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Denissa 1

24.10.2011, 11:06

multumesc

Bucataras Medi 1

24.10.2011, 20:52

mi-e dor de o ciulamica............

Denissa 1

25.10.2011, 08:56

medi te invit la o ciula...... mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui fragezi si dezbracati la cuptor cu garnitura de tomate si porumb fiert