Ciulama de pui

de Sim0na in Pui, 11 Mai 2012 | 3371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 50 g unt
  • cca 150 ml lapte dulce
  • 2 linguri faina
  • supa de pui
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Pipotele si inimile de pui le-am fiert in apa cu sare, pana nu si-au mai lasat spuma.


Intr-un tuci am topit untul, am adaugat faina, amestecand bine pentru a nu face cocoloase. Am stins cu supa de pui fierbinte, amestecand pana la omogenizare. Am adaugat apoi lapte dulce, sare si piper, iar la final pipotele si inimile de pui fierte. Am lasat la fiert cateva minute, apoi am adaugat patrunjelul si am stins focul.


Am papat ciulamaua cu o mamaliguta calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

12.05.2012, 09:22

buna

ancutaCH 1

12.05.2012, 11:09

super buna! ...si noi mancam destul de des ciulama dar eu o prepar cu smantana in loc de lapte si fara faina si deasemenea aceeasi reteta o fac cu ciuperci proaspete (e preferata sotului meu! ) sau cu aripioare de pui (astea sunt preferatele mele)...... .

Rocsi 1

13.05.2012, 15:19

foarte buna..chiar de mult nu am mai pregatit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci