Ciulama de pui

de ela in Pui, 19 Noi 2012 | 2984 vizualizari

 

Prezentarea pentru aceasta ciulama de pui nu este grozava,dar gustul este nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui dezosat
  • 1ceapa
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac potrivit
  • unt
  • ulei
  • 700 gr supa de pui
  • 50 gr faina
  • 150 ml lapte
  • 15 0gr smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Taiem pieptul pentru ciulama de pui in bucati mai mici si il punem intr-o craticioara cu putin ulei si lasam cateva minute la foc mare,amestecand.Cand s-a rumenit putin carnea adaugam ceapa,pastarnacul,morcovul(toate curatate) si supa.Se lasa pe foc cam 25minute,pana se inmoaie carnea.


Separat,dizolvam faina in laptele rece,omogenizam bine cu un tel,apoi adaugam smantana si amestecam bine.


Scoatem legumele si turnam zeama ramasa peste compozitia de mai sus si punem pe foc.Cand incepe sa fiarba si am omogenizat bine sosul,adaugam carnea si mai lasam ciulamaua de pui pe foc cateva minute.Punem in ciulama patrunjel si unt,dupa ce am oprit focul.


Servim ciulamaua de pui cu piure de cartofi,cartofi natur sau mamaliga.

 

TIPS-URI

1

puteti adauga in aceasta ciulama de pui si usturoi pisat, spre sfarsitul fierberii, in ultimele 5-6 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

angyb 1

20.11.2012, 10:14

Lau 1

20.11.2012, 16:25

Sim0na 1

20.11.2012, 19:41

una din preferatele mele!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos alb