Ciulama de pui cu ciuperci

de Valclaudia in Pui, 21 Feb 2016 | 1960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi sau 6-8 ciocanele
  • 500 gr. champinion
  • 1 ceapa rosie (mare)
  • 3 linguri ulei de masilne
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml smantana de gatit
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.


Ciupercile se spala si se feliaza.


Punem ceapa la sotat intr-o tigaie adanca sau o cratita.


Lasam la sotat 3-5 minute la foc moderat.


Adaugam ciupercile,bobitele de mustar, pulpele spalate sub jet de apa rece, piperam si saram dupa gust, apoi acoperim cratita/tigaia si lasam sa se gateasca la foc moderat cca 30 minute.


Ciupercile vor lasa destula apa insa daca e nevoie completati cu 1/2 cana apa plata, sa aiba carnea lichid in ce sa se gateasca.


Dupa ce apa lasata ce ciuperci a scazut turnam smantana linchida din cutie peste carne si ciuperci, presaram putina boia dulce, acoperim din nou cratita si lasam sa se lege putin sosul.


Oprim focul, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:12

noiinbucatarie 1

22.02.2016, 20:00

mirela0911 1

25.02.2016, 18:22

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci