Cand ai pofta de un gratar mai putin carnos :))
Ciupercile se spala, se taie coditele (care se pot folosi pentru tocanite, de ex) si se curata de pielita.
Branza telemea se rade si se amesteca bine cu oul si mararul. Usturoiul se taie feliute subtiri.
Se pune un praf de piper in palariuta, apoi cateva feliute de usturoi, apoi o lingura din amestecul de branza.
Se pot pregati pe gratar, la cuptor sau in tigaie (in ultimul caz e nevoie de putin ulei pentru a nu se prinde). Se tin pe foc pana cand se inmoaie palariutele si se leaga amestecul cu branza si ou.
1
Pot fi preparate si cu branza de burduf, dar atunci nu mai amestecam cu ou.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro