Ciuperci champignon cu telemea si marar

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 5442 vizualizari

 

Cand ai pofta de un gratar mai putin carnos :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cu palariutele intacte :D
  • 400g branza telemea
  • 1 ou mare
  • marar
  • 2-3 capatani de usturoi
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu telemea si marar:

Ciupercile se spala, se taie coditele (care se pot folosi pentru tocanite, de ex) si se curata de pielita.


Branza telemea se rade si se amesteca bine cu oul si mararul. Usturoiul se taie feliute subtiri.


Se pune un praf de piper in palariuta, apoi cateva feliute de usturoi, apoi o lingura din amestecul de branza.


Se pot pregati pe gratar, la cuptor sau in tigaie (in ultimul caz e nevoie de putin ulei pentru a nu se prinde). Se tin pe foc pana cand se inmoaie palariutele si se leaga amestecul cu branza si ou.


 

TIPS-URI

1

Pot fi preparate si cu branza de burduf, dar atunci nu mai amestecam cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

Superba reteta

Anamaria7 1

16.09.2010, 18:35

multumesc pentru furci, fetelor! si pentru comparatie, Corina33 mereu mi s-a parut foarte scumpa Katie

nadina73 1

16.09.2010, 18:42

super bune ,eu as putea papa la ciuperci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza