Ciuperci champignon cu telemea si marar

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 4297 vizualizari

 

Cand ai pofta de un gratar mai putin carnos :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cu palariutele intacte :D
  • 400g branza telemea
  • 1 ou mare
  • marar
  • 2-3 capatani de usturoi
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu telemea si marar:

Ciupercile se spala, se taie coditele (care se pot folosi pentru tocanite, de ex) si se curata de pielita.

Branza telemea se rade si se amesteca bine cu oul si mararul. Usturoiul se taie feliute subtiri.

Se pune un praf de piper in palariuta, apoi cateva feliute de usturoi, apoi o lingura din amestecul de branza.

Se pot pregati pe gratar, la cuptor sau in tigaie (in ultimul caz e nevoie de putin ulei pentru a nu se prinde). Se tin pe foc pana cand se inmoaie palariutele si se leaga amestecul cu branza si ou.

 

 

TIPS-URI

1

Pot fi preparate si cu branza de burduf, dar atunci nu mai amestecam cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

Superba reteta

Anamaria7

Anamaria7 1

16.09.2010, 18:35

multumesc pentru furci, fetelor! si pentru comparatie, Corina33 mereu mi s-a parut foarte scumpa Katie

nadina73

nadina73 1

16.09.2010, 18:42

super bune ,eu as putea papa la ciuperci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!