Ciuperci champignon la cuptor

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 30 Mai 2014 | 6942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 150 g telemea vaca
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon la cuptor:

Spalam ciupercile, le punem la scurs, taiem cozile si le punem deoparte.

Ceapa, ardeii, cozile de la ciuperci le tocam foarte marunt si le punem la inabusit cu 2 linguri de unt sub capac cca 15 min. Intre timp dam prin razatoarea mare telemeaua. Ciupercile le condimentam cu praf de sare, piper si le asezam in tava unsa cu putin unt.

Umplutura inabusita luam de pe foc, adaugam patrunjelul tocat si amestecam sa se raceasca putin, dupa care amestecam cu telemeaua data prin razatoare, sare (daca mai este nevoie) si piper. Umplem ciupercile si le lasam la cuptor cca 30 minute la foc mic. 

Ciupercile le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de galbiori cu smantana