Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 5044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci Portobello mari, curatate de cozi
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 85 gr branza Mozzarella, data pe razatoarea mare
  • 25 gr branza Cheddar, proaspat rasa
  • 8 rosii cherry
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • piper, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry:

Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se unge o tava cu putin ulei de masline.Se aseaza ciupercile cu scobitura in jos pe tava.Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 5-10 minute pana cand s-au inmuiat.Se scot din cuptor si se scurg pe servete de bucatarie, punandu-le tot cu scobitura in jos.

Mazarea din conserva se scurge si se face piure.Intr-un vas se amesteca branza Mozzarella cu cea Cheddar, busuiocul si piperul dupa gust.Dupa ce s-au scurs ciupercile, se aseaza din nou in tava, dar cu scobitura in sus.Se imparte piureul de mazare si amestecul de branzeturi in cele 8 cipuerci apoi se orneaza fiecare ciuperca cu cate o rosie cherry.Se mai coc ciupercile 10 minute pana cand branza s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu ciuperci