Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci Portobello mari, curatate de cozi
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 85 gr branza Mozzarella, data pe razatoarea mare
  • 25 gr branza Cheddar, proaspat rasa
  • 8 rosii cherry
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • piper, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry:

Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se unge o tava cu putin ulei de masline.Se aseaza ciupercile cu scobitura in jos pe tava.Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 5-10 minute pana cand s-au inmuiat.Se scot din cuptor si se scurg pe servete de bucatarie, punandu-le tot cu scobitura in jos.


Mazarea din conserva se scurge si se face piure.Intr-un vas se amesteca branza Mozzarella cu cea Cheddar, busuiocul si piperul dupa gust.Dupa ce s-au scurs ciupercile, se aseaza din nou in tava, dar cu scobitura in sus.Se imparte piureul de mazare si amestecul de branzeturi in cele 8 cipuerci apoi se orneaza fiecare ciuperca cu cate o rosie cherry.Se mai coc ciupercile 10 minute pana cand branza s-a topit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval