Ciuperci umplute

de kiki in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2011 | 1525 vizualizari

 

Aceasta reteta e o combinatie intre reteta mea, care era cu carne si cea a mamei mele care foloseste doar legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 150 g carne macinata
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1 ou
  • frunze patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Cipuercile se curata, se spala si se taie coditele.


Ceapa se taie marunt, iar morcovul se rade.


Se pun intr-o tigaie ceapa, morcovul si coditele taiate marunt, cu putin ulei de masline si se acopera cu un capac pentru 10 minute.Cand sunt gata se lasa putin la racit, dupa care se adauga carnea, oul, sare, piper si patrunjelul tocat marunt.


Cu aceasta compozitie se umplu palarioarele cu ajutorul unei lingurite.


Se pun intr-o tava, cu putin ulei si se dau la cuptor pentru 30-35 minute.


Se sevesc calde.

 

TIPS-URI

1

Umplutura e putin moale, nu este ca si cea de chiftele.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

kiki 1

29.04.2011, 17:21

mersi de intimpinare

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:47

ela 1

13.05.2011, 18:24

am ratat venirea ta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

Tort rustic de vară cu fructe de pădure

de Ancutsa 5

ieri la 17:05

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman