Pilaf cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2011 | 3281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 pahar orez
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 3-4 feliute de slaninuta afumata
  • 400g carnati picanti
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati:

Se curata ceapa si ceapa verde, se toaca marunt si se pune la calit in ulei 2 minute.


Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat marunt.


Se adauga apa si se lasa la fiert 10-15 minute.


Se taie slaninuta marunt si se rumeneste intr-o tigaie. Se scot fara grasime si se adauga in cratita cu zarzavat.


In untura de la slaninuta se prajesc carnatii taiati rondele.


In cratita cu zarzavat se adauga orezul spalat si tinut in apa rece.


Se adauga apa, vegeta si piper si se lasa sa fiarba 10-15 minute pana se umfla orezul.


Se adauga carnatii cu grasime cu tot,si mararul tocat marunt si se amesteca bine.


Se potriveste de apa, de sare si piper si se baga la cuptor 30 minute, pana scade apa si se rumeneste frumos. Se amesteca din cand in cand.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

13.05.2011, 08:09

Multumesc pentru aprecieri

divainbucatarie 1

13.05.2011, 08:24

MotanLaOale 1

13.05.2011, 08:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu grasime de pasare de curte