Ciuperci umplute

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 19 Iul 2011 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si le spalam,apoi le rupem coditele.(ciupercutele mele au fost cam micute,nu am gasit mai mari ,dar de preferat sunt cele mari)

Coditele le taiem marunt si le punem in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul taiate marunt, le lasam sa se caleasca.Cand sunt gata punem o mana de cascaval dat pe razatoarea cu ochiuri mari,mararul si patrunjelul taiat marunt,sarea ,piperul si amestecam.

Ciupercutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei apoi le umplem cu o lingurita si deasupra vom taia cate o feliuta subtire de cascaval.Dam la cuptor cam 30 min .

POFTA MARE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

21.07.2011, 15:34

atunci spor la treaba Rocsi

mihaelaM 1

21.07.2011, 15:34

sunt foarte bune Ruxy

mihaelaM 1

21.07.2011, 15:36

e bine ca iti place macar sa le gatesti,dar totusi....chiar nu stii gustul lor? ia incearca si pe urma ne zici daca iti plac sau nu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga