Ciuperci umplute

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 19 Iul 2011 | 3240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si le spalam,apoi le rupem coditele.(ciupercutele mele au fost cam micute,nu am gasit mai mari ,dar de preferat sunt cele mari)

Coditele le taiem marunt si le punem in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul taiate marunt, le lasam sa se caleasca.Cand sunt gata punem o mana de cascaval dat pe razatoarea cu ochiuri mari,mararul si patrunjelul taiat marunt,sarea ,piperul si amestecam.

Ciupercutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei apoi le umplem cu o lingurita si deasupra vom taia cate o feliuta subtire de cascaval.Dam la cuptor cam 30 min .

POFTA MARE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

21.07.2011, 15:34

atunci spor la treaba Rocsi

mihaelaM 1

21.07.2011, 15:34

sunt foarte bune Ruxy

mihaelaM 1

21.07.2011, 15:36

e bine ca iti place macar sa le gatesti,dar totusi....chiar nu stii gustul lor? ia incearca si pe urma ne zici daca iti plac sau nu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuciuleti