Ciuperci umplute

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 5164 vizualizari

 

Ciupercile umplute sunt printre preferatele mele, le fac oricand si oricum, sunt un aperitiv satios, delicios si poate fi mereu la indemana, cu ce aveti prin frigider. Eu le-am facut asa:

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci mari sau aprox. 500 gr ciuperci champignon
  • 1 rosie mare coapta
  • 150 gr telemea sau mozzarella
  • 2 linguri smantana
  • oregano dupa gust
  • marar verde
  • sare si piper
  • ceapa (optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam ciupercile si le scoatem cozile.

Tocam rosia  si piciorusele ciupercilor marunt si le  amestecam cu un praf de sare si cu cele 2 linguri de smantana. Asezonam cu piper dupa gust.

Umplem ciupercile cu acest amestec peste care radem branza sau mozzarella apoi le coacem in cuptorul preincalzit la 180 ºC pana se rumenesc frumos.

Cand sunt gata, presaram deasupra oregano si marar verde! Sunt o nebunie!.

Daca va place cu ceapa, puteti cali o ceapa mica si o amestecati cu rosia si cu smantana!

Se pot folosi o sumedenie de umpluturi, sunca, masline, puteti pune si ou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

20.09.2013, 11:19

diaconta 1

20.09.2013, 11:26

Mai Gabrielo,ai facut ciuperci umplute fara ciuperci )) vezi ca acum se aduna carcotasii )
Mie tare-mi plac

Tuxedo 1

21.09.2013, 14:38

hahaha, am vazut! lasa ca modific sunt cu capul in nori ca de obicei!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tigaie