Ciuperci umplute cu carne de pui

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2016 | 854 vizualizari

 

Ciupercile umplute la cuptor sunt un aperitiv gustos , sanatos si rapid de preparat. Exista o multitudine de optiuni pentru alegerea umpluturilor. Am tot vazut in emisiuni culinare ca in compozitie la ciuperci umplute se pune pesmet. Am dorit sa incerc si eu. Acum pot sa va spun ca da o minunata textura crocanta.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari
  • 200 gr carne fiarta de pui [ din supa limpede ]
  • 100 gr rosii uscate
  • 100 gr cascaval tartinabil
  • 100 gr bacon crud-uscat - felii
  • 50 ml ulei masline
  • 2 linguri rosii uscate tocate
  • 2 linguri ardei tocat
  • 2 linguri pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri praz verde
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui:


  1. Ciupercile se spala si se curata pelita de pe palariute. Coditele se toaca marunt.

  2. Legumele se curata si se spala.

  3. Cascavalul se razuieste.

  4. Se toaca cat mai marunt pieptul de pui, rosiile uscate, ardeiul prazul si usturoiul.

  5. Tot ce s-a tocat se amesteca cu cascaval, oregano, sare, piper si pesmet .

  6. Palariutele ciupercilor se sareaza usor, se pulverizeaza cu ulei si se umplu cu amestecul cu carne de pui .

  7. Fiecare ciuperca umpluta se inpacheteaza cu cate o felie de bacon. Era bine chiar cu doua, in cruce, dar eu nu am mai avut .

  8. Ciupercile asezate intr-o forma ceramica se dau la cuptor timp de 20 minute ca sa se gratineze .

  9. Serviti ciupercile umplute cu pui insotite de salata preferata sau chiar de o garnitura de cartofi .

  10. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Mi-a placut mult cum s-a rumenit pesmetul si textura crocanta data de acesta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Ksenya 1

23.02.2016, 19:27

ce idee

Catalina L 1

24.02.2016, 10:41

yam yam f bune

mirela0911 1

25.02.2016, 18:08

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu urda