Ciuperci umplute de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 16 Oct 2013 | 34415 vizualizari

 

Astazi vin cu o reteta simpla, de post dar care este foarte apreciata de ai mei!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei kapia
  • 200 gr rosii in suc propriu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • cateva masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute de post:

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile ciupercillor le taiem bucati mici. Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il decojim si il facem bucatele cat mai mici, la fel si ardeiul kapia.


Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2 minute, apoi restul de legume taiate. Turnam 1/2 de cana cu apa, acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit. Rosiile le trecem prin blender si cand compozitia de legume a scazut suficient le incorporam si condimentam cu sare, piper dupa gust. Mai lasam pe foc 2-3 minute apoi tragem tigaia si adaugam usutoriul curatam si pisat. Dupa ce s-a racorit putin punem busuiocul si patrunjel verde tocat.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem ciupercile si le umplem cu compozitia obtinuta mai sus. Deasupra lor asezam rondele de masline.


Introducem ciupercile in cuptorul incins si le lasam acolo circa 40-45 de minute. Ca sa fim siguri ca s-au patruns bine le intepam cu o furculita si daca sunt suficient de moi le scoatem si le lasam sa se racoreasca.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Rocsi 1

18.10.2013, 19:33

Iti multumesc Jamila

Pushaa 1

05.03.2014, 21:38

sigur le incerc si eu!!

Rocsi 1

06.03.2014, 11:09

Pusha ma bucur ca iti plac.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci şi sos de roşii - de post