Ciuperci umplute de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 16 Oct 2013 | 33746 vizualizari

 

Astazi vin cu o reteta simpla, de post dar care este foarte apreciata de ai mei!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei kapia
  • 200 gr rosii in suc propriu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • cateva masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute de post:

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile ciupercillor le taiem bucati mici. Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il decojim si il facem bucatele cat mai mici, la fel si ardeiul kapia.


Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2 minute, apoi restul de legume taiate. Turnam 1/2 de cana cu apa, acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit. Rosiile le trecem prin blender si cand compozitia de legume a scazut suficient le incorporam si condimentam cu sare, piper dupa gust. Mai lasam pe foc 2-3 minute apoi tragem tigaia si adaugam usutoriul curatam si pisat. Dupa ce s-a racorit putin punem busuiocul si patrunjel verde tocat.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem ciupercile si le umplem cu compozitia obtinuta mai sus. Deasupra lor asezam rondele de masline.


Introducem ciupercile in cuptorul incins si le lasam acolo circa 40-45 de minute. Ca sa fim siguri ca s-au patruns bine le intepam cu o furculita si daca sunt suficient de moi le scoatem si le lasam sa se racoreasca.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Rocsi 1

18.10.2013, 19:33

Iti multumesc Jamila

Pushaa 1

05.03.2014, 21:38

sigur le incerc si eu!!

Rocsi 1

06.03.2014, 11:09

Pusha ma bucur ca iti plac.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu rosii