Ciuperci umplute de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 16 Oct 2013 | 43806 vizualizari

 

Astazi vin cu o reteta simpla, de post dar care este foarte apreciata de ai mei!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei kapia
  • 200 gr rosii in suc propriu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • cateva masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute de post:

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile ciupercillor le taiem bucati mici.  Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il decojim si il facem bucatele cat mai mici, la fel si ardeiul kapia.

Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2 minute, apoi restul de legume taiate. Turnam 1/2 de cana cu apa, acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit. Rosiile le trecem prin blender si cand compozitia de legume a scazut suficient le incorporam si condimentam cu sare, piper dupa gust. Mai lasam pe foc 2-3 minute apoi tragem tigaia si adaugam usutoriul curatam si pisat. Dupa ce s-a racorit putin punem busuiocul si patrunjel verde tocat.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem ciupercile si le umplem cu compozitia obtinuta mai sus. Deasupra lor asezam rondele de masline.

Introducem ciupercile in cuptorul incins si le lasam acolo circa 40-45 de minute. Ca sa fim siguri ca s-au patruns bine le intepam cu o furculita si daca sunt suficient de moi le scoatem si le lasam sa se racoreasca.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Rocsi 1

18.10.2013, 19:33

Iti multumesc Jamila

Pushaa 1

05.03.2014, 21:38

sigur le incerc si eu!!

Rocsi 1

06.03.2014, 11:09

Pusha ma bucur ca iti plac.

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu nuca