Pasta de conopida cu avocado

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Noi 2014 | 5229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 300 gr.
  • 1 avocado copt
  • 30ml ulei
  • 1 lingura mustar cu bobite
  • 1/2 lamaie mica
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida cu avocado:

Spalam conopida, despartim buchetelele si le punem la fiert in apa cu sare pana patrunde furculita usor in conopida.


Strecuram conopida, o lasam pana se scurge toata apa din ea si pana se racoreste


Taiem fructul de avocado in doua, indepartam samburele,scoatem miezul cu o lingurita, il trecem prin in robot cu 1/2 lamaie curatata de coaja.


Peste pasta obtinuta adaugam conopida scursa,1 lingura de mustar cu bobite, uleiul, sare si piper dupa gust.


Amestecam toate ingredientele cateva secunde si gata pasta de intins pe paine.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simona72 1

18.11.2014, 18:33

Interesanta combinatia!!

reisnaor_2006 1

18.11.2014, 21:11

anca_rm 1

19.11.2014, 13:30

ce faina idee, o sa incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post