Ciupercute pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciupercute mici proaspete(daca aveti mai mari puteti sa le taiati,dar de preferabil sunt micute)
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute pane:

Ciupercutele le spalam bine si le curatam de pielita.


Le presaram cu putina sare si le lasam asa cam 10 minute.


Oul il batem spuma cu un praf de sare si un praf de piper.


Pe o farfurie punem putina faina alba,iar pe alta putin pesmet.


Usturoiul il curatam si il spalam.


Punem uleiul la incins intr-o tigaie si punem catelul de usturoi.


Il lasam cam 1 minut cat sa se aromatizeze foarte putin uleiul.


Luam ciupercutele ,le trecem prin faina,prin ou batut apoi prin pesmet.


Le punem in tigaie la prajit.


Le rumenim pe toate partile.


Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie.


Le lasam putin la racorit si servim!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

21.11.2011, 19:37

antici,mirela multumesc

nadina73 1

23.11.2011, 11:47

Scumpa mea Rocsi ,sa intelg ca erau pt mine nu?

Rocsi 1

23.11.2011, 12:11

toate sunt ale tale draga mea!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus pane