Ciupercute pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 4892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciupercute mici proaspete(daca aveti mai mari puteti sa le taiati,dar de preferabil sunt micute)
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute pane:

Ciupercutele le spalam bine si le curatam de pielita.

Le presaram cu putina sare si le lasam asa cam 10 minute.

Oul il batem spuma cu un praf de sare si un praf de piper.

Pe o farfurie punem putina faina alba,iar pe alta putin pesmet.

Usturoiul il curatam si il spalam.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si punem catelul de usturoi.

Il lasam cam 1 minut cat sa se aromatizeze foarte putin uleiul.

Luam ciupercutele ,le trecem prin faina,prin ou batut apoi prin pesmet.

Le punem in tigaie la prajit.

Le rumenim pe toate partile.

Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie.

Le lasam putin la racorit si servim!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

21.11.2011, 19:37

antici,mirela multumesc

nadina73 1

23.11.2011, 11:47

Scumpa mea Rocsi ,sa intelg ca erau pt mine nu?

Rocsi 1

23.11.2011, 12:11

toate sunt ale tale draga mea!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane