Chec din piept de curcan

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 6058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de curcan dezosat
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 6 catei de usturoi
  • sare, piper
  • verdeturi de Provence
  • 4 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din piept de curcan:

Fierbem ouale tari (10 minute dupa ce incep sa fiarba). Le asam la racit in apa rece iar apoi le curatam.


Carnea o tocam prin masina sau cu robotul.


Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. La fel procedam si cu morcovul. Miezul de paine il inmuiem in lapte.


Adaugam legumele rase peste carne iar apoi painea stoarsa bine, oul, usturoiul pisat si condimentele. Amestecam bine si lasam sa stea cateva minute.


Ungem o tava de chec cu ulei si o tapetam cu faina. Punem jumatate din compozitia de carne in tava iar apoi asezam ouale taiate pe lung.


Acoperim cu restul de carne si dam la cuptor, la foc potrivit, 1 ora (pana se rumeneste deasupra).


Lasam putin sa se racoreasca apoi intoarcem checul pe un platou si il portionam.


Se poate manca atat cald cat si rece.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

La Ancuta 1

05.01.2011, 18:01

Kamy

botcrina 1

07.06.2013, 07:05

La favorite cu el

La Ancuta 1

07.06.2013, 08:14

Sper sa-ti placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura galuste de cartofi in sos picant