Foarte usoare si sanatoase
Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate.
Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici.
Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit.
Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, dupa care adaugam cubuletele de ciuperci.
Intre timp se fierbe cus-cusul.
Cus-cusului fiert se adauga legumele calite si branzica topita , taiata in cubulete cat mai mari( se vor topi in ciupercute si sunt atat de gustoase...) si patrunjel si se amesteca usor.
Umplutura se aseaza in ciupercute
si se acopera cu cascaval ras.
Se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc caldute. Sunt foarte gustoase si usoare.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro