Ciupercute ingrasate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 1681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci champignion proaspete foarte mari
  • un graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • o felie dovlecel
  • o felie de vanata
  • un cub branza topita cu smantana
  • verdeata -marar si patrunjel
  • sare,piper
  • 1 felie de kaiser afumat/bacon/pastrama porc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute ingrasate:

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, kaizerulcubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi ''ingrasam '' ciupercile.


Ungem tava cu putin unt, incingem cuptorul si bagam ciupercile la foc mediu pana se rumenesc.Se scot si se servesc caldute cu rosii si fasii de vinete alaturi.Vinetele le-am taiat subtire si le-am ondulat evantai si le-am prins cu o scobitoare, apoi le-am dat la cuptor. Se presara sare si piper la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute ingrasate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

23.04.2010, 08:41

Bunica 1

24.04.2010, 21:26

Eu le vreau slabiteeeee! Foarte bune ciupercile tale!

epurasha2bb 1

26.04.2010, 08:55

mersi Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci