Clafoutis cu mure

de Bya Ralu in Prajituri, 25 Iul 2014 | 5381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mure
  • 75 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 130 g faina
  • 200 ml lapte
  • ulei pentru uns
  • 3 oua
  • esenta de lamaie si vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu mure:

Se unge o tava cu ulei. Punem murele intregi (daca sunt prea mari le taiem in doua). Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul, punem faina si laptele putin cate putin. Se adauga si esentele. Se toarna rezultatul in tava peste mure. Se da la cuptor pentru 20-25 minute se scoate se presara zahar pudra si se mai da iar 5-10 minute la cuptor. Se verifica daca este gata cu o scobitoare.

TIPS-URI

1

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu mure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu caise