Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii

de Valclaudia in Prajituri, 22 Iun 2014 | 1092 vizualizari

 

reteta acestei bunatati am preluat-o de la Timea. Multumesc, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 linguri de zahar tos
  • 250 ml lapte rece
  • 8 linguri de faina alba proaspat cernuta
  • 1 ciorchine strugure alb de masa
  • 1 bol mic cu strugurei rosii proaspat culesi
  • 1 lingura de margarina rama pentru uns forma
  • 2 linguri zahar pudra pentru decorat desertul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii:

Se bat ouale la viteza mare a mixerului cu sarea,zaharul si zaharul vanilat.


Reducem viteza, adaugam laptele, apoi faina mixand in continuu si obtinem un aluat lichid, ca de clatite.


Ungem o forma termorezistenta cu margarina, asezam in forma cateva fructe, turnam amestecul si presaram si restul fructelor peste amestec.


Dam forma la cuptorul peincalzit la 180 grade pentru 45 minute, pana cand desertul se rumeneste frumos.


Scoatem forma din cuptor, pudram desertul cu zahar pudra, lasam sa se raceasca complet, portionam si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

cristeena20 1

22.06.2014, 19:14

tare bine arata!!1

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:50

Rocsi 1

23.06.2014, 10:47

Buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu caise