Clatite brasovene

de Criss in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 7598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • -1 piept de pui (aproximativ 500 g)
  • -1 ceapa
  • -3 bucati usturoi
  • -300 g branza feta
  • - sare,piper
  • - 2 linguri pasta de rosii
  • Pentru clatite (orientativ)  
  • -10 bucati clatite (un ou,lapte, 3-4 linguri ulei, faina, apa minerala,sare)
  • - smantana
  • - ketchup
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite brasovene:

Se toaca ceapa marunt,se caleste in ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete marunte, usturoiul, sarea,piperul, pasta de ardei si de rosiisi putina apa.Se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia de pe foc si cand s-a racit, se amesteca cu branza feta.


Pe fiecare clatita se pune o lingura generoasa de umplutura. Se ruleaza clatitele asemenea sarmalelor, sa nu iasa umplutura.


Fiecare clatita se da prin ou batut si prin pesmet, si se prajeste in ulei incins pe ambele parti


Se servesc calde, cu smantana si ketchup. (se poate face si mujdei cu smantanainsa noi nu mancam usturoi).


Sunt delicioase. Alex a mancat doua pe nerasuflate.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite brasovene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kamy 1

04.02.2011, 14:19

saptamana viitoare fac si eu ca bn arata si ce bune or fi

Criss 1

05.02.2011, 08:59

Merci Kamy. Sunt foarte bune.

goldielocks 1

09.02.2011, 21:13

o reteta intr-adevar romaneasca si savuroasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Clatita, mic dejun