Clatite cu branza

de LUK in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 2948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru clatite:
  • • 1 ou
  • • 100ml lapte
  • • 1 plic de zahar vanilat
  • • 400gr faina
  • • apa minerala cat cuprinde pentru  a iesi un aluat ca o smantana groasa
  • • o jumatate de lingurita de sare
  • • o lingura de zahar
  • • Pentru umplutura:
  • branza telemea 250gr(sau dupa dorinta..)
  • • ulei pt uns tigaia si clatitele
  • • o lingurita de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Se prepara aluatul pentru clatite astfel;oul se amesteca cu zaharul,sarea,zaharul vanilat,laptele si o jumatate din faina.amestecam foarte bine adaugam putina apa minerala,restul de faina si apa minerala(cat e nevoie sa se subtieze faina).Se unge o tigaie (preferabil din teflon,neaderenta)cu putin ulei si se pune pe aragaz.Cand e fierbinte tigaia se toarna cu polonicul aluat.Se coace pe o parte apoi se intoarce pe partea cealalata.


Se pune pe o jumatate de clatita branza rasa si se impatura.Se unge cu ulei se preseaza marginile si se scoate pe farfurie cu partea din tigaie in sus.Se unge si aceasta parte si gata...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

LUK 1

17.02.2011, 11:35

Rocsi..elena..onesta..Diva

Cris2711 1

17.02.2011, 17:18

Doamne Florina vrei sa ma rasfeti si pe mine ca si pe familia ta?

LUK 1

17.02.2011, 17:36

Pai cum altfel?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Prajitura crocanta cu branza