Clatite cu inghetata

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 16 Mar 2011 | 5732 vizualizari

 

Delicioase si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • Pentru foile de clatite am folosit:
  • 1 litru de lapte
  • 4 oua
  • 1/2 l apa minerala carbogazoasa
  • zahar vanilat, esente de rom
  • un praf de sare
  • faina

Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu inghetata:

Mixam ingredientele avand grija sa nu ramana cocoloase. Se lasa aluatul sa se odihneasca o jumatate de ora. Luam cate un polonic din compozitie si o turnam in tigaia incinsa si bine unsa cu ulei. Se coace la foc potrivit.

Dupa ce se racesc  foile adaugam inghetata de ciocolata si vanilie, cirese confiate, iar la final ornam cu ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dya Daniela Andrei 1

18.03.2011, 15:48

Merci scumpa Betty! Serveste!

adry88 1

03.06.2011, 11:13

bune rau

Dya Daniela Andrei 1

03.06.2011, 21:34

daaa, au fost grozave!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem si ciocolata