Clatite cu legume

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr clatite:
  • 2 oua
  • 300 ml apa minerala
  • 200 g faina
  • un praf de sare
  • ulei ptr prajit
  • Ptr. umplutura
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 20 g unt
  • 1/2 lingurita praf curry
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu legume:

Se amesteca bine faina cu sarea, ouale si apa minerala. Se acopera si se lasa sa stea 30 de minute. Se amesteca din nou si se prajesc in ulei 8 clatite subtiri.


Se curata ceapa, se spala si se taie cubulete, iar frunzele verzi se toaca rondele. Se spala legumele, se curata ardeii si morcovii, apoi se taie toate fasii. Se spala si se toaca mararul si patrunjelul.


Se prajesc putin in unt cubuletele de ceapa, apoi se adauga restul legumelor si se mai calesc 5 minute. Se adauga rondelele de ceapa, mararul si patrunjelul. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de curry si zeama de lamaie.


Se pune umplutura pe clatite, se impatura in patru si se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ina 1

14.09.2010, 05:59

Si eu! Multumesc, Ela Ce bine dau clatitele pe farfuria aia!

gaby_duceag 1

14.09.2010, 07:20

Buna dimineata! Mi-am ales micul dejun

Dana_Retetegg 1

06.01.2011, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
cosulete de champinion umplute cu brocoli-post