Clatite cu nuca macinata in compozitie

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Mar 2016 | 657 vizualizari

 

Am tot zis pe aici ca nu-mi place sa fac clatite, ma enerveaza si totusi fac,pentru ca vreau sa ma testez pe mine, sa vad, crap ori ba...deci nu crap dar am ars-o pe ultima, ca m-am dus in camara si m-a furat peisajul la dulceturi, nu stiam de care sa iau si am uitat ca mai am o clatita pe foc....

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 3 oua mai mici
  • un praf de sare
  • 65 g nuca macinata
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri zahar
  • 300 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • ulei pentru prajit
  • dulceturi diferite pentru umplut
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu nuca macinata in compozitie:

Intr-un castron cernem faina, adaugam praful se sare, nuca macinata,ouale,zaharul si uleiul, incepem sa amestecam si sa diluam cu laptele si apa minerala. Punem tigaia de clatite pe foc sa se incinga, adaugam cativa stropi de ulei, apoi luam cu polonicul si turnam compozitia in tigaie. Lasam sa se rumeneasca pe o parte, intoarcem pe cealalta parte si lasam sa se rumeneasca. Procedam la fel pana terminam toata compozitia. Apoi le umplem cu ce fel de dulceata preferam...gata sunt zen, maine pot sa pun arbagigul si morcovul....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu nuca macinata in compozitie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Geanina87 1

29.03.2016, 08:24

mirela0911 1

29.03.2016, 09:24

Eu vreau câte una cu fiecare gem!

anca_rm 1

29.03.2016, 12:55

minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac pentru halloween