Gogosi pufoase

de ana in Dulciuri, 1 Iul 2010 | 17743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 ml iaurt
  • 2 linguri smantana grasa
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 20 ml ulei
  • 10 gr drojdie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Drojdia o dizolvam in iaurt apoi o incorporam in faina adaugand si celelate ingrediente mai putin uleiul pe care il vom adauga dupa ce obtinem o coca ferma.Coca obtinuta o lasam la dospit 1 ora ,apoi o mai tinem in frigider cca 1 ora .

Intindem o foaie nu prea subtire si cu ajutorul unui pahar formam gogosele.Ca sa obtinem gogosi pufoase si pline in interior le lasam la dospit 30 de minute dupa ce le-am dat forma.

Le rumenim in baie de ulei ,apoi le scoatem pe prosoape de hartie  si le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornetti cu iaurt