Clatite cu piersici in caramel de portocale si topping de sos caramel...

de lilik in Dulciuri, 4 Aug 2011 | 4872 vizualizari

 

sunt minunate....au un gust delicat..ce sa mai zic...sunt delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 9 clatite preparate dupa reteta preferata de voi
  • 3 piersici
  • 90 gr zahar
  • sucul de la 1 portocala
  • coaja de la 1/2 de portocala

PT TOPPING:

  • 150 gr zahar
  • 2 linguri de apa
  • 100 ml frisca lichida neandulcita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu piersici in caramel de portocale si topping de sos caramel...:

Prima data pregatim sosul de caramel:


punem zaharul cu cele 2 linguri de apa sa se caramelizeze.cand tot zaharul este topit si a capatat o culoare aurie punem peste caramel frisca fierbinte,apoi amestecam pana devine omogen si lasam la racit.


Intre timp spalam piersicile,le curatam de coaja(optional) si le taiem cubulete.Intr-o tigaie punem zaharul cu sucul de portocala si coaja rasa;lasam pe foc mic pana se topeste zaharul,apoi punem piersicile si ridicam flacara.


Lasam pana toate cubuletele de piersica se inmoaie si caramelul se ingroasa,apoi dam deoparte sa se racoreasca.


Luam cate o clatita si punem pe o parte 1-2 linguri piersici,apoi inchidem dand forma unui triunghi.Procedam astfel cu fiecare in parte,apoi asezam pe farfurie cate 3(sau 2) si le punem deasupra sos caramel.


Servim cu mare pofta...

TIPS-URI

1

nu exagerati cu umplutura si topping-ul pt ca sunt ambele f dulci..

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu piersici in caramel de portocale si topping de sos caramel..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Cris2711 1

07.08.2011, 14:53

Lilik mersi

lilik 1

07.08.2011, 15:21

Cris scumpa mea

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

ieri la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

ieri la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

ieri la 18:21

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

ieri la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

ieri la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

ieri la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Amandina cu crema caramel