Clatite de post cu bors

de robert_b in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 5347 vizualizari

 

V-am adus astazi niste clatite foarte pufoase si bune!Am vazut reteta la Laura Sava!
Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml. bors
  • 100 ml. ulei
  • 50 gr. zahar(sau daca vreti mai dulci mai adaugati zahar!)
  • 200 gr. faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu bors:

Mai intai pregatim ingredientele!Dupa care,intr-un bol,punem faina,zaharul,borsul,uleiul, si praful de sare.Amestecam bine,pana la omogenizare.Trebuie sa rezulte un aluat care curge foarte usor de pe lingura.Aluatul se pune la frigider,circa 1 ora,iar apoi se incinge o tigaie de clatite.Tigaia se unge cu putin ulei,iar apoi cu un polonic mic se formeaza niste "mini-clatite".Se coc pe ambele parti,si se servesc cu gem,sau pudrate cu zahar pudra!

TIPS-URI

1

Le puteti servi,si cu o crema de ciocolata,sau cu fructe de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu bors" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu aluat de bere fara alcool