Clatite din cartofi cu cascaval

de Anastasia in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 29853 vizualizari

 

un mic dejun simplu si rapid, eu as spune ca este o reteta pentru lenesi :))

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • cate 1/2 lingurita sare si piper
  • 100 gr. cascaval sau cas de vaci
  • 3 linguri rase faina
  • un cartof cat pumnul
  • o ceapa mijlocie taiata marunt
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite din cartofi cu cascaval:

  • Se rade cascavalul si cartoful prin razatoare cu gauri mari si se amesteca cu ceapa , ou, sare, piper si faina
  • se incinge o tigaie cu ulei si se pune cate o lingura din compozitia de cartofi cu cascaval
  • se prajeste la foc mai mic de mijlociu cate 2 minute pe ambele parti
  • se servesc cu smantana cu verdeata sau cu ketchup.

Eu am prepatat aceasta compozitie si la cuptor in forme pentru briose , asta daca doriti cava mai special si am infainat formele cu faina de porumb, am pus compozitia in forme si am pus peste ea cateva cubulete mici de unt ,am infainat si putin la suprafata, le coaceti in jur de 30 de minute la 180 de grade Celsius .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite din cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

madi_marin 1

26.04.2010, 19:24

cred ca sunt foarte gustoase.... imi place si trandafirasul de cartofi....interesanta ideea....

Anastasia 1

28.04.2010, 10:38

multumesc mult sant rapide si bune, asta e avantajul principal !

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu cascaval/ branza, preparati la microunde