Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor

de Sidy in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 18521 vizualizari

 

Cine a spus ca in minunatele vase Pyroflam nu se pot face si deserturi ???Am auzit eu pe undeva....
Uite ca vin sa va contrazic si sa demonstrez ca se poate.
Sper sa va lingeti pe degete dupa ce veti degusta...doar Sunt Bucatar Real !

 

INGREDIENTE

pentru clatite

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 400 gr faina
  • un strop de sare
  • 700 ml apa minerala
  • sare

pentru umplutura

  • 500 gr brinza de vaca
  • 300 ml smintina
  • 2 oua
  • 50 g stafide
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar tos, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor:

Clatitele le preparam dupa metoda obisnuita fiecareia dintre noi.


Intre timp preparam crema de brinza din ingredientele mai sus mentionate,la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa cu esenta de rom si apoi bine scurse.


Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita cu crema si o punem intr-un vas Pyroflam uns cu unt .


Dupa ce am aranjat primul rind, adaugam peste el , smintina .Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind, pe care le asezam invers decit primele ( perpendicular pe ele).


Dupa ce am terminat si rindul acesta , adaugam smintina.


Facem atitea rinduri, cite avem nevoie sa umplem vasul.


Dupa ce am terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit la 180 de grade C. Le lasam acolo pina cind prind o crusta frumoasa deasupra.


Se servesc asa calde, scoase din cuptor.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

roxana_simona 1

13.08.2013, 22:41

Xandrinne 1

14.08.2013, 09:45

Sunt delicioase!!

nadea68 1

19.08.2013, 21:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu lamaie