Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor

de Sidy in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 18195 vizualizari

 

Cine a spus ca in minunatele vase Pyroflam nu se pot face si deserturi ???Am auzit eu pe undeva....
Uite ca vin sa va contrazic si sa demonstrez ca se poate.
Sper sa va lingeti pe degete dupa ce veti degusta...doar Sunt Bucatar Real !

 

INGREDIENTE

pentru clatite

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 400 gr faina
  • un strop de sare
  • 700 ml apa minerala
  • sare

pentru umplutura

  • 500 gr brinza de vaca
  • 300 ml smintina
  • 2 oua
  • 50 g stafide
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar tos, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor:

Clatitele le preparam dupa metoda obisnuita fiecareia dintre noi.


Intre timp preparam crema de brinza din ingredientele mai sus mentionate,la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa cu esenta de rom si apoi bine scurse.


Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita cu crema si o punem intr-un vas Pyroflam uns cu unt .


Dupa ce am aranjat primul rind, adaugam peste el , smintina .Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind, pe care le asezam invers decit primele ( perpendicular pe ele).


Dupa ce am terminat si rindul acesta , adaugam smintina.


Facem atitea rinduri, cite avem nevoie sa umplem vasul.


Dupa ce am terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit la 180 de grade C. Le lasam acolo pina cind prind o crusta frumoasa deasupra.


Se servesc asa calde, scoase din cuptor.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

roxana_simona 1

13.08.2013, 22:41

Xandrinne 1

14.08.2013, 09:45

Sunt delicioase!!

nadea68 1

19.08.2013, 21:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Clatite