Coada de vitel cu naut

de cristeena20 in Vita, 8 Dec 2012 | 2076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cozi de vitel
  • ceapa
  • usturoi
  • ardei rosu
  • ulei d emasline
  • pasta de tomate
  • sare, piper
  • dafin
  • 1 morcov
  • o bucata de bacon, o bucatica de carnat
  • 1 pahar vin alb
  • 1 borcan de naut
  • macaroane
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coada de vitel cu naut:

- Taiem coada in segmente; Eu am fiert separat carnea in oala cu presiune. Daca nu vreti sa o faceti separat, faceti direct tocanita in cratita.


- In cucta am tocat o ceapa, putin ardei, 1 morcov taiat cubulete- am calit cu ulei de masline si am adaugat putina boia, si pasta de rosii. Am adaugat apa si un cub de concentrat .Apa trebuie doar sa acopere carnea. Lasam sa fiarba sub presiune cca 30 minute (carnea trebuie sa fie moale si gelatinoasa)


- Intre timp preparam tocanita in cratita. Tocam marunt jumate de ceapa- o calim cu ulei de masline si cand devine sticloasa adaugam usturoi pisat, ardeiul gras taiat cubulete marunte, apoi baconul si carnatul afumat, taiate cubulete si ele. Adaugam pasta de rosii. Intre timp am scos carnea din oala cu presiune si am adaugat-o la tocanita din oala. Strecuram zeama din cucta si o turnam peste carnea din cratita, adaugam vin si dam sa fiarba (cca 30 minute la foc mic). Adaugam apa daca e nevoie. Cand sosul a devenit mai gros adaugam borcanul de naut (cu zeama cu tot) si adaugam macaroane (pene)- adaugam apa sa fi lichid suficient. Dupa 15 minute e gata. Stingem aragazul si lasam acoperit cca 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coada de vitel cu naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Cris2711 1

09.12.2012, 12:13

buna

adry88 1

09.12.2012, 12:24

Sim0na 1

09.12.2012, 14:44

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu morcov si mazare verde