Coaste

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Aug 2015 | 8412 vizualizari

 

Simplu ,coaste.....de ros, de pus in rama, de la Adam...nici macar nu conteaza de care, delicioase sa fie....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg coaste carnoase
  • cca 1 kg rosii de gradina
  • usturoi,cat va lasa inima
  • sare
  • condimente fuchs
  • 2-3 stropi de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste:

Mai intai portionam coastele, le spalam si le uscam cu un servet, le dam un praf de sare si le punem in tigaie sa se parpaleasca nitel, pe o parte si pe alta, cat sa-si schimbe culoarea. Apoi le scoatem pe o farfurie si le lasam la odihna pana pregatim rosiile si usturoiul. Decojim frumos rosiile si le taiem in bucati mai mici, usturoiul curatat il taiem marunt. Apoi luam o cratita de ceramica, asezam coastele dupa ce le-am condimentat cu condimente de la fuchs, le stropim cu putin ulei de masline, asa pentru aroma,nu sa le inecam in ulei. Bon, apoi adaugam rosiile si usturoiul, introducem cratita la cuptor, la foc mediu pentru 2 ore si 1/2, sa se patrunda bine carnea si aromele sa-si faca de cap. Cam asta-i toata treaba, deci s atrecem la treaba, adica sa mancam cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dantes 1

09.09.2015, 07:59

Bune!!!!

andipanda 1

09.09.2015, 10:21

2,5 ore numai cu zeama de la rosii?

DIANA B 1

09.09.2015, 14:07

Doamneee Cleme , tu ma zapacesti cu aceste coaste ... eu n-am vazut asa ceva la mine in oras nici in piata de carne si nici in market , sa nu mai salivez langa pozele tale

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de berbecuţ în sos de vin alb