Coaste

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Aug 2015 | 3562 vizualizari

 

Simplu ,coaste.....de ros, de pus in rama, de la Adam...nici macar nu conteaza de care, delicioase sa fie....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg coaste carnoase
  • cca 1 kg rosii de gradina
  • usturoi,cat va lasa inima
  • sare
  • condimente fuchs
  • 2-3 stropi de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste:

Mai intai portionam coastele, le spalam si le uscam cu un servet, le dam un praf de sare si le punem in tigaie sa se parpaleasca nitel, pe o parte si pe alta, cat sa-si schimbe culoarea. Apoi le scoatem pe o farfurie si le lasam la odihna pana pregatim rosiile si usturoiul. Decojim frumos rosiile si le taiem in bucati mai mici, usturoiul curatat il taiem marunt. Apoi luam o cratita de ceramica, asezam coastele dupa ce le-am condimentat cu condimente de la fuchs, le stropim cu putin ulei de masline, asa pentru aroma,nu sa le inecam in ulei. Bon, apoi adaugam rosiile si usturoiul, introducem cratita la cuptor, la foc mediu pentru 2 ore si 1/2, sa se patrunda bine carnea si aromele sa-si faca de cap. Cam asta-i toata treaba, deci s atrecem la treaba, adica sa mancam cu pofta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dantes 1

09.09.2015, 07:59

Bune!!!!

andipanda 1

09.09.2015, 10:21

2,5 ore numai cu zeama de la rosii?

DIANA B 1

09.09.2015, 14:07

Doamneee Cleme , tu ma zapacesti cu aceste coaste ... eu n-am vazut asa ceva la mine in oras nici in piata de carne si nici in market , sa nu mai salivez langa pozele tale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Coaste de berbecuţ în sos de vin alb