Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde

de katty in Multicooking, 1 Sep 2021 | 2410 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 800 gr coaste miel
  • 150 ml vin roze sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 3 catei de usturoi
  • boia dulce
  • 500 gr cartofi
  • 100 gr baby spanac
  • 2 linguri pesto verde
  • 1-2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde:

Punem coaste portionate intr-un vas cu capac si adaugam sare, piper, cimbru, oregano, usturoiul curatat si taiat felii, boiaua si vinul si amestecam bine. Punem capacul si dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional mai intoarcem coastele. Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia coacere pentru 1 ora si 30 de minute la 140 de grade. Cand aparatul s-a incalzit punem coastele cu tot cu vin. Pe la jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Pentru piureul verde curatam cartofii si ii taiem cubulete. Intr-o oala punem cartofii cu apa cat sa ii acopere dar sa nu ii depaseasca foarte mult. Adaugam putina sare, punem un capac si fierbem la foc mic 20 de minute pana cartofii sunt fierti si zeama a scazut aproape de tot. Punem spanacul si amestecam. Cand spanacul s-a inmuiat bine oprim focul. Mixam compozitia bine. Adaugam pesto si uleiul de masline si omogenizam.Potrivim de sare si piper. Servim coastele cu piure.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune