Coaste de porc caraibiene

de papabundetot in Porc, 22 Sep 2013 | 1569 vizualizari

 

Aceasta reteta am asteptat de tare multa vreme sa o fac,inca de cand am vazut-o intr-o emisiune TV de profil am stiut ca va fi pe gustul meu datorita ingredientelor folosite,asa ca a sosit momentul sa o incerc si eu si sa ma bucur de aromele minunate pe care le are.Este o mancare picanta,condimentata,exact asa cum imi place mie.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 stiuleti de porumb
  • 400 ml lapte de cocos
  • chilly
  • 6 buc coaste de porc
  • sos soia,
  • otet de mere
  • curry
  • 2 ardei iuti
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingurita coriandru
  • ulei de rapita
  • 7 cuisoare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caraibiene:

Coastele trebuie sa stea la marinat cel putin 2 ore in otet de mere (sau otet de cidru de mere),sos soia,usturoiul tocat marunt,ardeii iuti tocati,curry.


Porumbul l-am pus la fiert in lapte de cocos,chilly si putina sare,eu am rupt fiecare stiulete in 2 pentru a incapea mai bine in oala.Se fierbe pana cand stiuletele absoarbe in intregime tot laptele de cocos.


Coastele dupa ce au stat macar 2 ore la marinat se pun in cuptor.Le-am pus intr-o tava de yena.Boabele de piper,cuisoarele,coriandrul boabe,chimenul le-am pus la foc intr-o tigaie bine incinsa si le-am lasat cam 1 minut amestecand mereu,apoi le-am pus intr-un blender,am pus peste ele si marinata in care au stat coastele,ulei de masline si am amestecat totul la blender pana am obtinut un sos.Acesta l-am turnat in tava de yena peste coaste si le-am dat apoi la cuptor la foc mic pentru 2 ore.


La sfarsit am servit coastele cu porumbul fiert in lapte de cocos…o nebunie de mancare


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caraibiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

22.09.2013, 18:51

Bune rau!

Lavinia 1

23.09.2013, 09:25

ce bune

papabundetot 1

23.09.2013, 09:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante