Coaste de porc fierte in bere

de AlexTeacher in Porc, 6 Iul 2017 | 10285 vizualizari

 

Sunt sigur c-ai mancat de-atatea ori niste coaste de porc pregatite perfect, care te-au dat pe spate pur si simplu. Ei bine, astazi te invat sa-ti pregatesti un astfel de preparat.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti  mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg coaste de porc
  • 3,5 l de bere
  • 5 foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 300 ml sos de sweet chilli
  • 5 linguri de soia calitativ
  • 1 lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc fierte in bere:

Lasa coastele la marinat in bere, circa 24-48 de ore sau, daca nu ai timp, pune-le la fiert in bere, impreuna cu foile de dafin si piperul boabe. Lasa carnea sa fiarba la foc potrivit 2,5 - 3 ore.



Asaza coastele intr-o tava de cuptor, impreuna cu 300 ml din berea in care a fiert;



Intre timp, amesteca sos de sweet chilli cu soia si miere.



Unge generos coastele cu acest sos si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 150 -160 de grade C.



Deschideti cuptorul la fiecare 20 de minute si ungeti din nou coastele cu acest sos.



De indata ce s-au rumenit pe-o parte, intoarceti-le si ungeti-le din nou. Repetati acest proces pana cand coastele sunt rumenite pe ambele parti si sunt extrem de fragede.



Scoatem coastele din cuptor si le asezam pe un tocator.



Merg de minune cu niste cartofi copti, cartofi la cuptor cu rozmarin sau prajiti sau chiar o salata coleslaw.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc fierte in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

AlexTeacher 1

07.07.2017, 13:42

Noi le-am probat de cateva ori

miki_a 1

20.07.2017, 12:45

..... .....bune!

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 10:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu ceapa verde la cuptor