Coaste de porc la cuptor

de mihasara in Porc, 20 Ian 2016 | 2239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg coaste de porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • praf de chilli
  • boia
  • 1 lingurita de miere
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:


  1. Spalam foarte bine bucata de coasta si decupam grasimea daca este foarte multa.

  2. Stergem foarte bine carnea sa fie uscata.

  3. Curatam si zdrogim cateii de usturoi.

  4. Punem toate condimentele intr-un bol si adaugam cele 2 linguri de ulei de masline si mierea.

  5. Amestecam bine si ungem cu o pensula coasta de porc pe ambele partile.

  6. Bucata de carne o punem intr-o punga si o lasam la frigider cel putin 2 ore.

  7. Dupa acest interval, punem intr-o tava 200ml de apa, asezam coasta de porc cu partea mai grasa in sus si bagam la cuptor.

  8. Setam temperatura la 180 de grade si lasam circa 40 de minute, dupa care o intoarcem pe cealalata parte si o mai lasam inca atat.

  9. Daca doriti sa fie mai rumenita o mai puteti lasa 5-10 minute la cuptor.

  10. O scoatem din cuptor si o lasam 10 minute in tava dupa care o putem taia.

  11. Eu am servit-o cu piure de cartofi si salata de sfecla cu hrean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

20.01.2016, 18:11

Bune costite!

mirela0911 1

20.01.2016, 20:34

Rocsi 1

21.01.2016, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu carne