Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja

de Corinuta in Porc, 11 Sep 2015 | 1334 vizualizari

 

Bune de te lingi pe dejte! ;)

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g coaste de porc
  • 1-2 linguri miere
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri ketchup iute(sau pasta de rosii)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 lingurite boia(iute am pus eu)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita usturoi granulat(sau 2-3 catei pisati)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper proaspat macinat
  • 1,5 kg cartofi noi mici
  • 3-4 linguri ulei
  • sare de mare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja:

Se amesteca mierea cu mustarul, ketchup-ul si uleiul se masline. Se adauga cimbrul, boiaua, usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Ungem coastele de porc cu acest sos, le punem intr-un bol, le acoperim cu o folie si le dam la frigider pentru minim o ora. Dupa o ora, le scoatem din frigider si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 50-60 de minute.


Cartofii ii spalam bine si ii punem la fiert in apa cu sare pentru circa 10 minute. Apoi ii scurgem de apa, ii stropim din belsug cu ulei, ii condimentam cu sare si piper, apoi ii asezam in tava langa coaste si ii dam la cuptor pentru circa 30 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

miki_a 1

14.09.2015, 11:44

Pfff, ce bune sunt!!!!

-Licurici- 1

14.09.2015, 12:48

mmmm... super bun

Gicuta69 1

14.09.2015, 14:26

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca