Coaste - Ribs de Porc cu miere la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2016 | 9089 vizualizari

 

Dupa reteta de coaste caramelizata asiatica - vezi aicea - va propun de data aceasta o reteta la cuptor cu miere, cimbru  si boia de ardei. Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 800 g coaste de porc
  • 2 linguri se sare marina
  • cimbru
  • 1,5 linguri de miere de albine
  • 2 c à soupe d'huile d'olive
  • 1 linguri sos de soia
  • 2 linguri boia de ardei -paprika dulce afumata
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste - Ribs de Porc cu miere la cuptor:

Amestecati mierea cu sosul de soia, uleiul, piperul si boia de ardei.

Ungeti bine coastele de porc cu aceasta marinada.

Presarati deasupra cimbru uscat.

Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava - si dati la cuptor, la 180 de grade pentru 50 de minute.

Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).

Pentru a obtine o culoare frumoasa dupa 20 de minute adaugati  1/3 pahar de apa si le descoperiti.

Le ungeti din cand in cand cu sucul lasat si le intoarceti de 2-3 ori.
Ribs-urile sunt gata !

Lasati sa se raceasca minimum 10 minute.

Puteti sa le serviti calde, reci cu o garnitura la alegere:

- Orez simplu -reteta aici

Taietei- Nouilles chinezesti

Orez Cantonez- Chinezesc

Salata de cartofi

 

Pofta Buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste - Ribs de Porc cu miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

06.08.2016, 20:56

Super faine!

diaconta 1

06.08.2016, 22:35

Asta e delicatesa

Ksenya 1

06.08.2016, 23:16

Faine tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai