Coaste şi fleica de porc cu varză

de diaconta in Porc, 22 Sep 2012 | 5799 vizualizari

 

Pentru că s-a făcut cam friguţ parcă varza cu carne era o mâncare tocmai potrivită.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 0.6 kg costiţa porc degresata
  • Sare grunjoasa
  • Boabe piper negru,rosu,alb şi verde
  • Boabe de coriandru
  • Cuisoare
  • Boia de ardei dulce
  • Ardei iute
  • Usturoi
  • Ulei de masline
  • Rozmarin verde
  • Cimbru
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml apa

Pentru varza:

  • 0.5 kg varza alba
  • O rosie
  • 200 ml suc de rosii
  • O ceapa alba
  • Un morcov
  • Un catel de usturoi
  • Ulei
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Marar verde
  • Cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste şi fleica de porc cu varză:

Pentru ca n-am mojar,am sfarâmat grosier boabele de mustar si coriandru.Am taiat marunt ardeiul iute.


Am presarat ulei de masline pe carne,apoi am pus sare si celelalte condimente si ardeiul iute.


Fleica de porc am rulat-o,am prins-o cu bride de silicon,apoi am taiat ruloul obtinut în trei parti ca sa se prajeasca mai usor.


Am pus putin ulei într-o tava si am asezat feliile de carne.


Am pus tava în cuptorul preîncalzit si le-am lasat cam 10 minute pe o parte si 10 pe cealalta,astfe carnea se va praji în exterior si va pastra sucul în interior.


Am scos tava,am presarat usturoiul taiat marunt,am pus frunze de rozmarin si cimbru,am pus vinul alb si apa.Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor cam o ora si jumatate.


Am mai întors si stropit carnea din când în când.


Am luat folia si am lasat sa se rumeneasca deasupra.


Varza am taiat-o fideluta.La fel si morcovul.


Am pus ulei intr-o cratita,am pus ceapa,usturoiul si morcovul.Când s-au înmuiat am pus putina boia de ardei varza si rosia taiata.Am mai lasat putin sa se caleasca si varza,am condimentat si am pus cam 100 ml apa.Am lasat sa fiarba.Spre final am pus sucul de rosii,mararul si o crenguta de cimbru.Este gata când varza s-a înmuiat suficient.


Poftă bună !!!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste şi fleica de porc cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 11:51

arata bine

babi5 1

23.11.2014, 07:32

Ancutsa 1

24.03.2020, 21:33

Tare bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura)