Coca de trampo

de miremirc in Mancaruri de post, 15 Aug 2012 | 2450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 100 ml bere
  • 300 g faina
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coca de trampo:

Curatam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul si gogosarul il taiem si pe el tot rondele, iar rosiile felii subtiri. Presaram deasupra lor sare si piper si lasam deoparte.


Intr-un castron amestecam faina cu berea si cu uleiul, framantam si intindem cu sucitorul pe masa. Folosindu-ne de sucitor rulam aluatul pe el si il asezam in tava .


Deasupra aluatului intins in tava asezam legumele taiate si scurse de zeama pe care au lasat-o.


Peste legume turnam putin ulei de masline si dam la cuptor pentru 20-30 minute.


Lasam sa se raceasca si servim . Cine nu are rabdare poate servi coca calda :d


Reteta "Coca de trampo" este o reteta simpla de post care se face foarte repede si este foarte buuna.


Daca este sau nu reteta originala, sincera sa fiu nu stiu. Stiu ca este excelenta !


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coca de trampo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 22:00

-Miti- 1

21.08.2012, 23:03

interesant

Andreea Caroline 1

22.08.2012, 13:29

merge nemaipomenit cind manici pe fuga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu legume si branza pecorino