Cochilii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 3097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de muschi tiganesc,
  • 1/2 ardei rosu capia,
  • 20 g cascaval,
  • 50 g branza,
  • 50 g unt,
  • faina 80 g,
  • 1 ou,
  • 1 ciuperca.  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cochilii:

Se framanta un aluat din unt, faina, 1 ou si branza.Se lasa la rece o jumatate de ora.

Pregatim apoi umplutura, taiem marunt de tot ardeiul, ciuperca si muschiul tiganesc, Dam pe razatoare cascavalul.Ciuperca tocata marunt se caleste putin ca sa nu lase zeama la cuptor.Apoi scoatem aluatul, il intindem in foaie subtire, se presara tocatura fina din ciuperca, muschi, ardei.Se taie fasiute potrivit de lungi si se ruleaza.

Se coc in tava pe hartie de copt cu cascaval ras deasupra.Se servesc cu putina branza rasa deasupra.Sunt delicioase aceste mici cochilii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cochilii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 08:36

bun si aspectos...............

epurasha2bb 1

05.03.2010, 09:10

multumesc medioto! sunt numai buni de papat cand ai musafiri sau cand lucrezi ceva la calculator si nu ai timp sa stai la masa... si mai iei cate una !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval