Cocktail cu fructe de mare

de mimmi in Peste, 29 Ian 2012 | 4972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa rosie,
  • 1 gogosar rosu,
  • 1 ardei iute,
  • 200 g fructe de mare,
  • 1 conserva mazare,
  • 100 g cus-cus,
  • 100 g unt,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • sare,piper ,
  • 200 ml vin,
  • patrunjel proaspat,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu fructe de mare:

Spalam fructele de mare sub un jet de apa. Calilm legumele taiate marunt(in afara de mazare) in 50 g unt. Dupa ce s-au inmuiat,adaugam fructele de mare,vinul,sucul de lamaie si lasma 10 minute sa se patrunda.
Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp,punem apa la fiert(500 ml la 100 g cus-cus),cand da in clocot,se adauga cus-cusul si il lasam la fiert 3-4 minute,dupa care stingem focul,acoperim cu un capac si il lasam sa se umflat,se strecoara,se limpezeste si se caleste in 50 g unt. Intr-un bol/vas/farfurie punem un rand de cus-cus,un rand de mazare,ultimul rand fructe de mare si presaram patrunjel proaspat tocat marunt. Serviti langa un pahar de vin,

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

iry-gabriela 1

29.01.2012, 20:27

destul de bun zic eu

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:33

gustos foarte

Lau 1

30.01.2012, 13:55

bun

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cocktail fructe de mare cu sos soia