Cod cu dafin și lămâie

de elucubratiiculinare in Peste, 6 Apr 2012 | 6127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cod file,
  • 3 linguri ulei de măsline,
  • 2 lămâi,
  • 8 foi de dafin,
  • 500 g roșii cherry,
  • 1 legătură pătrunjel,
  • 5 căței de usturoi,
  • 3 linguri ulei de măsline,
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu dafin și lămâie:

Tocăm mărunt pătrunjelul și îl amestecăm cu usturoiul pisat. Condimentăm cu sare și piper, apoi turnăm 3 linguri ulei de măsline. Amestecăm bine acest sos.

Într-o tavă unsă bine cu ulei de măsline (~ 1 lingură) aranjăm feliile de lămâie, apoi foile de dafin. Ungem codul cu sosul de pătrunjel și îl punem în tavă. Aranjăm ciorchinii de roșii în tavă pe lângă pește.

Stropim totul cu ulei de măsline (~ 2 linguri) și dăm tava la cuptor pentru 15-20 minute la 200 grade C.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu dafin și lămâie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de cod cu cartofi si rosii la cuptor