Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta super delicioasa!
Pestele curatat, capul si coada taiate, spalat, uscat, condimentat din belsug, pudrat cu faina, il prajim in ulei incins; scoatem pestele si-l punem in tava, adaugam cutia cu rosii, cartoful si morcovul fierte pe jumatate si taiate rondele sau cubulete, mai adaugam 3-4 frunze de salvie, o crenguta de rozmarin, vinul, acoperim si lasam la cuptor 40 min; in ultimile minute descoperim si mai lasam 10 min sa se rumeneasca.
Servim cald!
1
puteti inlocui cutia cu rosii cu rosii foarte coapte,oparite,curatate de coaja si taiate,puse peste peste cu tot cu zeama
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult