Cod marinat

de iri_iri in Peste, 23 Mar 2015 | 1542 vizualizari

 

Pozele nu sunt foarte reusite, dar mi-a plăcut cea prezentată pentru că atunci cand făceam poze, fetița mea cea obraznica mi-a ,, furat,, pâinea din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 3 bucăți cod fără cap,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingură oțet,
  • delikat Secretul gustului,
  • piper,
  • foi dafin
  • 2 linguri de bulion.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod marinat:

Pentru început spălăm peștele și îl curățăm de solzi, după care il tăiem in bucati mai mari sau mai mici după preferință.


Apoi așezăm bucățile intr-o cratiță si adaugăm pe rând : ulei, oțet, delikat si piper după gust si 3-4 frunze de foi dafin.


Acoperim cu apă cat sa cuprindă peștele si lăsăm să fiarbă la foc moderat, fără a amesteca deoarece pestele fierbe foarte repede si riscăm sa se sfărâme.


Când apa a scăzut la jumătate adaugăm cele 2 linguri de bulion amestecând ușor, după care se mai lasă sa fiarbă 15 minute.


Se servește cald dar si rece cu paine sau mămăliguță (eu aleg varianta a doua pentru că iubesc mamaliga).


Poftă Bună sa aveți!

 

TIPS-URI

1

Si ienibaharul este foarte bun de adăugat iar piperul este de preferat de folosit cel boabe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

23.03.2015, 08:59

miki_a 1

23.03.2015, 11:53

Foarte bun si sanatos! Salutari micutei!

iri_iri 1

23.03.2015, 13:17

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Pestisori marinati,(1) in conditii de casa