Coffee Whip

de micki in Cafea, 10 Iun 2010 | 2982 vizualizari

 

Este un amestec excelent de cafea,cacao si frisca.F racoritor si cu un gust super bun.

 

INGREDIENTE

  • o cana medie de lapte rece
  • 4 linguri de smantana lichida
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingura de zahar brun
  • 1 lingura de ness
  • 6 cuburi de gheata
  • frisca
  • ciocolata rasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coffee Whip:

Se pune in mixer(blender)laptele,smantana si zaharul ,se actioneaza viteza mijlocie pentru circa 30 secunde.Apoi se adauga si cacaoa si nesul dupa care se mai amesteca pana se topesc bine.


La urma se adauga si gheata se omogenizeaza bine totul,apoi se varsa in doua pahare,se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa si se serveste imediat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coffee Whip" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Roxana 1

11.06.2010, 20:21

ooo ce bine arata!!!e un fel de frapesau iced latte cred. o sal incerc oricum

adry88 1

11.05.2011, 15:22

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:08

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ness caffe frappe