Compot de gutui

de Dana_Retetegg in Conserve, 23 Noi 2011 | 2202 vizualizari

 

In preferintele mele compotul de gutui e pe primul loc la egalitate cu cel de visine...as manca non stop ... asa-i de bun si aromat:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gutui,
  • 1/2 kg de zahar,
  • 1 litru si jumatate de apa,
  • 1 lamaie.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de gutui:

Gutuile se taie pe jumatate si li se scoate cotorul. Apoi gutuile se taie felii, cuburi - fiecare cum le prefera.



Se pun la fiert in siropul de apa, zahar si suc de la lamaie.


Nu le fierbem pana devin foarte moi, ci le lasam mai tari putin (noua asa ne plac).



Se pune compotul in borcane, se pun capacele si se inchid ermetic borcanele. Apoi le asezam pe capac peste noapte (sau pana se racesc).



Le depozitam in camara, beci sau unde avem spatiu:)



E foarte aromat si bun compotul de gutui!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 16:46

mirela0911 1

24.11.2011, 19:49

bun bun

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 22:08

merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in sos