Compot de struguri

de gaby_gabytza in Sirop / Compot, 14 Noi 2019 | 1028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • struguri
  • zahar
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Eu am avut struguri de masa dar se poate face si din struguri normali.

Spalam struguri foarte bine si ii punem la scurs.Luam fiecare strugure in parte si il curatam de ciorchini.eu am luat fiecare bobita si mam asigurat ca nu a mai ramas nici o bucatica de ciorchin pe ea ca nu vreau sa am surprize pe urma :D.

Spalam borcanele si capacele bine si le punem la scurs

Asezam bobitele de struguri in borcane,le umplem cat mai bine dar sa nu le strivim.Procedam la fel si cu restul de bobite

Dupa ce am terminat la fiecare borcan eu am pus cate doua linguri de zahar fiind suficient ca struguri is dulci.

Completam borcanele cu apa si infiletam cat mai strans capacele

Pregatim o oala mai mare asezam o carpa pe fundul oalei.Asezam borcane in ea dupa care adaugam apa cat sa acopere capacele si dam la foc

Din momentul cand incepe sa fiarba apa mai lasam cca 10 min si ne uitam daca s-au crapat bobitele dupa care luam de pe foc.

Scoatem borcanele si le asezam cu capacul in jos pe o patura dupa care le acoperim si le lasam asa 2-3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vasimur 1

24.12.2019, 21:50

cristina1985 1

24.12.2019, 22:41

Este atat de aromat! E preferatul meu!

Rahela Velicu 1

14.01.2020, 14:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nectar de caise