Compot din piersici rosii de gradina

de Constelatialeu in Sirop / Compot, 2 Oct 2021 | 1781 vizualizari

 

Toamna se  numara si piersicile, printre multe alte bunatati. Asadar si prin urmare a venit si randul piersicilor sa fie numarate si asezate frumos in borcane, fie ele sub forma de compot gem, nectar, dulceata si cate si mai cate.

 

INGREDIENTE

  • piersici rosii de gradina
  • zahar- 1 lingura la fiecare borcan de 800 g
  • apa
  • borcane de 800 g
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot din piersici rosii de gradina:

Mai intai am cules piersicile, le-am spalat apoi le-am curatat de coaja. Am spalat bine borcanele, apoi am umplut borcanele cu felii de piersici, peste care am pus o lingura de zahar, am umplut cu apa si am capacit bine borcanele. Intr-o cratita incapatoare am asezat lavete, am asezat borcanele, am asezat cratita pe foc, am umplut cu apa cratita pana aproape de capacele borcanelor, am aprins focul si am lasat sa fiarba cca 45 min din momentru in care  a inceput sa dea in clocot apa din cratita. Dupa 45 min am stins focul si am lasat sa se raceasca borcanele, apoi le-am depozitat in beci. Am obtinut 11 borcane de 800 g, piersicile cele mai frumoase le-am oprit sa le pot savura in stare naturala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot din piersici rosii de gradina" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui pentru iarna